Wereldmaaltijd

We zijn heel bij met de nieuwe werkgroep Wereldmaaltijd

Foto
De leden zijn: Marjo Bouwmans, Toos Bloemendal, Jannine Brugman.
Nog niet op de foto: Elly van Mierlo en Frieda Lintermans

En we zijn trots dat we samenwerken met chefkok Roel Verhees van restaurant Clouds en René Theeuwen, horeca docent van het Hub van Doornecollege.
Beide heren staan op de foto.

De Wereldmaaltijd is op 9 oktober 2023 in het Hub van Doornecollege. Inloop vanaf 17.00 uur.
De kaartverkoop start op 19 september bij Rozemarijn en Thijm, Stationsstraat 6a, Deurne.

Laatste Wereldmaaltijd nieuws

  • De Wereldmaaltijd, wat een schitterende avond!
    De Wereldmaaltijd, wat een schitterende avond! Dat waren de woorden van een gast. ‘ Wat een prachtige en heerlijke avond’, zei een andere gast na afloop ‘heel erg bedankt, daar is door zoveel mensen aan mee gewerkt. Dat is ook al zo mooi om te zien. Jong en oud doen het hier echt  samen!’ en een andere gast vult aan:  ‘Dank je wel ook voor het geweldige eten en al het enthousiasme, het was perfect en ja, heel graag volgend jaar weer, zo’n Wereldmaaltijd !’ Iedereen kan terug kijken op een zeer geslaagde avond. Het diner en de hele sfeer was een groot succes.
  • Deelauto Deurne samen
    Deelauto te zien tijdens Wereldmaaltijd.
  • Eerste Wereldmaaltijd in Deurne op 9 oktober 2023
    UPDATE: WE ZIJN UITVERKOCHT! Er zijn al veel maaltijden bereid en samen gedeeld in Deurne, maar niet eerder een Wereldmaaltijd. Dat gebeurt dit jaar voor het eerst. Met de medewerking van Chef kok Roel Verhees van restaurant Clouds in Deurne en met René Theeuwen, horecadocent van IVO Deurne. En de leerlingen van de afdeling HBR (Horeca, Bakkerij, Recreatie) en de afdeling MNO (Multimedia, Natuur, en Ondernemen) van het Hub van Doornecollege. Ook de bibliotheek in het Huis voor de Samenleving zal aandacht besteden aan de Wereldmaaltijd. De uitnodiging tot deze mooie samenwerking komt van de vrijwilligers van de werkgroep Wereldmaaltijd van Platform Global Goals Deurne. Zo brengen ze de chefkok, de ondernemer, het onderwijs, de VMBO leerlingen en docenten en de vrijwilligers van de werkgroep bij elkaar. Het doel is om samen een smakelijke betaalbare maaltijd te bereiden voor de inwoners van de gemeente Deurne. Er wordt door iedereen al met veel enthousiasme gewerkt aan de voorbereidingen van de eerste Wereldmaaltijd.