Global Goals Deurne Kick Off en Festival

Zondag 26 juni organiseert Platform Global Goals Deurne op de Markt en in het centrum van Deurne de Global Goals Deurne Kick Off.

Het Global Goals Deurne Festival is verzet naar zondag 18 september. Dan worden alle 17 Global Goals op een actieve en levendige manier gepresenteerd voor alle inwoners van de gemeente Deurne. Die presentaties gebeuren door: ondernemers, onderwijs en wetenschap, de overheid en organisaties: zowel maatschappelijke organisaties als vrijwilligersorganisaties uit alle sectoren van de samenleving. Allen uit de gemeente Deurne.
Zo kan iedereen komen kijken en kennismaken hoe er in de gemeente Deurne door zoveel mensen wordt gewerkt aan en met de Global Goals.

Programma

Zondag 26 juni 2022 van 13.00-16.00 uur

Markt Deurne

Global Goals en Fairtrade
Politiek terras voor jongeren
Activiteiten voor kinderen

en veel muziek van:

Bill Henry, Pernilla Stokmans-Koolen, leerlingen van Willibrord gymnasium en Ernst de Corte met liedjes van Jules de Corte.

Global Goals

De Global Goals, of SDG’s in het Engels: Sustainable Development Goals, zijn de 17 doelen voor alle mensen en de hele wereld. De Verenigde Naties riep ze uit en ze lopen van 2016 tot 2030. Ze zijn samengesteld door gewone mensen uit alle landen van de wereld en ondertekent door alle 193 regeringsleiders.

Samen bouwen aan de lokale toekomst

Het Platform Global Goals Deurne is samen met heel veel anderen actief aan het werk voor de lokale gemeenschap.
Het Platform werkt aan bewustwording en nodigt uit tot nog meer samen werken in onze mooie gemeenschap aan een duurzame toekomst. Iedereen kan mee doen! Iedereen doet al iets! Aan welke Global Goal werk jij?

Wil je met jouw organisatie ook meedoen? Welkom! Meer informatie via:
info@globalgoalsindeurne.nl