De 17 Global Goals zijn voor de hele wereld en voor alle mensen

Wie doen er mee in Deurne:

Er doen al veel mensen mee aan een van de Global Goals in de gemeente Deurne. Door een klik op de goal zie je wie dat zijn. Zie bijvoorbeeld Goal 1 en 4.
Meld je aan als je er nog niet bij staat.

Nieuwsgierig?

Wil je ook meedoen, of wil je meer informatie hebben?

Neem dan contact met ons op via het volgende mailadres: info @ globalgoalsindeurne.nl.

 

Agenda website Kickoff

AGENDA

Augustus

26 augustus film, samen met Nacht Van Het Witte Doek. Een speciaal jongerenprogramma met als hoofdfilm The Social Dilemma. In CCD van 11 tot 12:30 uur.

September

10 september Doe mee met Markt Groen Deurne en Global Goals Deurne.

25 september Global Goals vlaggen dag
Oprichtingsdag van de SDG's/Global Goals van de VN

Oktober

9 oktober Wereldmaaltijd in Hub van Doornecollege. Inloop 17.00 uur. Kaartverkoop bij Rozemarijn & Thijm vanaf 19 september.
25 oktober Platform Raad bijeenkomst
28 oktober t/m 5 november Landelijke Fairtrade week
31 oktober Fairtrade ontbijt voor Fairtrade Ondersteuners in Deurne. 7:30 uur.

November

23 november jaarlijkse inspiratie – en bedankavond

In de media

Platform Global Goals in Deurne zoekt en krijgt verbinding. Enthousiaste deelnemers spreken zich uit voor de Global Goals en Fairtrade. En dat zie je terug in de media. Bekijk wat de media over de activiteiten van Platform Global Goals in Deurne heeft geschreven. Volg ons via de socials voor alle actuele activiteiten.

Op weg naar Fairtrade gemeente Deurne

Fairtrade Deurne:

Het Platform is nog volop aan het groeien als organisatie. Een werkgroep van het Platform die al actief is en al successen boekte, is het Kernteam Fairtrade.

Kernteam Fairtrade Deurne:

Het doel is dat nog meer mensen producten met het Fairtrade keurmerk gaan gebruiken. Het zou mooi zijn als de titel: Fairtrade Gemeente voor Deurne wordt behaald. Daar wordt hard aan gewerkt. Bedrijven, scholen, organisaties kunnen daar hun steentje aan bijdragen. De titel krijg je als hij door de gemeenschap wordt ondersteund. Hoe kun je meedoen? Door met je bedrijf, school, organisatie, winkel of als Zzp'er , twee producten te gebruiken of verkopen met het Fairtrade keurmerk.
Misschien gebruik je al Fairtrade producten? Als je dit doorgeeft aan Kernteam Fairtrade, kom je op de Fairtrade Ondersteunerslijst.

Lees verder