De Wereldmaaltijd, wat een schitterende avond!

De Wereldmaaltijd, wat een schitterende avond! Dat waren de woorden van een gast. ‘ Wat een prachtige en heerlijke avond’, zei een andere gast na afloop ‘heel erg bedankt, daar is door zoveel mensen aan mee gewerkt. Dat is ook al zo mooi om te zien. Jong en oud doen het hier echt  samen!’ en een andere gast vult aan:  ‘Dank je wel ook voor het geweldige eten en al het enthousiasme, het was perfect en ja, heel graag volgend jaar weer, zo’n Wereldmaaltijd !’ Iedereen kan terug kijken op een zeer geslaagde avond. Het diner en de hele sfeer was een groot succes. Verder lezen

De 17 Global Goals zijn voor de hele wereld en voor alle mensen

Wie doen er mee in Deurne:

Er doen al veel mensen mee aan een van de Global Goals in de gemeente Deurne. Door een klik op de goal zie je wie dat zijn. Zie bijvoorbeeld Goal 1 en 4.
Meld je aan als je er nog niet bij staat.

Nieuwsgierig?

Wil je ook meedoen, of wil je meer informatie hebben?

Neem dan contact met ons op via het volgende mailadres: info @ globalgoalsindeurne.nl.

 

Agenda website Kickoff

AGENDA

December

11 december jaarlijkse inspiratie – en bedankavond, thema Het klimaat.

In de media

Platform Global Goals in Deurne zoekt en krijgt verbinding. Enthousiaste deelnemers spreken zich uit voor de Global Goals en Fairtrade. En dat zie je terug in de media. Bekijk wat de media over de activiteiten van Platform Global Goals in Deurne heeft geschreven. Volg ons via de socials voor alle actuele activiteiten.